Üdvözöljük!

Rólunk

Dr. Kökény Balázs

1997-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Gyakornoki évemet a Provet Állatorvosi szakrendelőben töltöttem, ahol mélyebb betekintést nyerhettem a szemészet, ortopédia és neurológia tárgykörébe. 1998. óta dolgozom Szigetszentmiklóson a Dr. Bubó Állatorvosi rendelőben, ahol kisállatokkal foglalkozom. A rendelő 1994. óta működik. 2006-ban kisállatgyógyász-szakállatorvos diplomát szereztem, amely tudásanyagot azóta is rendszeres továbbképzésekkel bővítek. Nagyon sokat köszönhetek édesapámnak, Dr. Kökény Gábor állatorvosnak, aki az egyetem elvégzése alatt és után is rengeteg gyakorlati ismerettel gazdagította a tudásomat.

Dr. Fekete Dániel

2012-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Fő érdeklődési területem a kedvtelésből tartott állatok gyógyászata, azon belül is a sebészet, mely fiatal korom óta kiemelten foglalkoztat. Egyetemi éveim alatt több rendelőben is segédkeztem, jelenlegi munkahelyemet középiskolás korom óta rendszeresen látogatom. Ismereteimet a Budatétényi Állatkórházban töltött gyakorlati félévem alatt gyarapítottam. 2011-ben Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt –kardiológiai témájú- szakdolgozatommal, mellyel a Fenyves Béla különdíjra voltam érdemes. Hosszabb távú céljaim között szerepel az ortopéd sebészet, valamint a kardiológia alapos elsajátítása.

Vaszkó Szilvia

1994. óta dolgozom a rendelőben. Intenzív nővérként végeztem. Egy rövid humán-egészségügyi kitérő után az állatorvosi asszisztensi hivatást választottam. Érdeklődési területem a dietetika és a szájhigiénia. Fontosnak tartom a felelős állattartás követelményrendszerének megismertetését a tulajdonosokkal.

Rendelőink: Kolozsvári u. 18. és Szent Miklós útja 5/a. alatt találhatók!